Vaahtera

Lämpimiä kohtaamisia

Vaahtera Fiksukortti luo lämpimän tunnelman siinä tärkeässä hetkessä, kun ollaan luomassa uusia kontakteja. Vaahtera -kortti on aidoista vaahteraviiluista valmistettu kortti, joka sisältää Fiksukortti -tuotteiden tapaan puhelimella etäluettavan käyntikortti profiilin. Vaahtera – korttiin on mahdollista laserkaivertaa haluamasi näköinen logo tai kuvio.

Lisää haluamasi kuvatiedosto latauskenttään ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin. Lisätietoa -kenttään voi kirjoittaa tarkennukset kortin kaiverrukseen liittyen.

Mikä Fiksukortti on?

Fiksukortti on perinteisen luottokortin kokoinen käyntikortti. Fiksukortti -tuotteet poikkeavat perinteisestä paperisesta käyntikortista siten, että yhtä korttia voidaan jakaa loputtomasti. Tämän kaiken mahdollistaa Fiksukortti -tuotteiden sisällä oleva siru, joka on etäluettavissa puhelimella. Kun kortilla koskettaa puhelimeen, aukeaa käyntikortti profiili, josta löytyvät kortin käyttäjän lisäämät yhteystiedot. Fiksukortista on puisen version lisäksi saatavilla perinteinen muovinen versio.

54,9064,90 sis. alv 24 %

Valitse tiedostot Drag File Here

Saatat myös pitää...

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.