Miten Fiksukortti syntyi?

Fiksukortin idea syntyi kahden opiskelijan lyödessä päät yhteen pikaruokaravintolan parkkipaikalla.
 

Pohjalla oli ikuinen ongelma, miten voimme jakaa helposti yhteystiedot toiselle ilman viestin kirjoittamista, käyntikortin tulostamista ja antamista jne. Asialle haluttiin löytää simppeli ja nykyaikainen ratkaisu.

Päätimme kehittää kortin, jolla voimme tehdä tämän kaiken helposti ja nopeasti!

Olemme kehittäneet tuotteemme asiakaslähtöisesti ja välillä ideamme suuruus on meinannut imaista meidät mukaamme pohjattomaan tuotekehitys-kuiluun. Korttiamme kun voit käyttää niin henkilökohtaisena digitaalisena käyntikorttina, kuin työmaalla käytettävänä henkilökorttina tai vaikkapa omien sosiaalisen median tilien jakamiseen käytettävänä somekorttina.

Päätimme tiivistää kokonaisuuden kuitenkin yhteen tuotteeseen. Loimme kortin, jonka profiiliin voit lisätä kaiken tiedon itsestäsi, pätevyyksistäsi, harrastuksistasi, yhteystiedoistasi tai mistä vain haluat. Näin korttia käyttämällä voit jakaa itsestäsi kaiken tiedon helposti kenelle vain haluat!

Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikin kokemuksen henkilönä, joka erottuu edukseen messuilla sekä päivittäisessä kanssakäynnissä asiakkaiden kanssa erilaisissa ympäristöissä!

Tuotteen kehitys on ollut meille tärkeää ja halusimme luoda jotain millä on oikeasti merkitystä!

Tervetuloa matkallemme Fiksukortin mukana, osana ekologista ja tehokasta tapaa verkostoitua!

Ps. Otathan yhteyttä jos jäi kysyttävää, linkit meidän profiileihin on sivun alareunassa.

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.